Werken als verkeersregelaar?

Werken als verkeersregelaar?

Je kan meteen aan de slag!

  • Goede verdiensten
  • Zelf werktijden inplannen
  • Geen vervoer naar werk? Wij halen je op!
  • Geen vooropleiding vereist

Verkeersregelaar; de baan waar jij zelf de regie hebt!

Als verkeersregelaar is geen enkele dag hetzelfde. Op vrijdag sta je bijvoorbeeld het verkeer te begeleiden bij jou in de buurt, en de volgende dag sta je wellicht op een superleuk festival om de gasten te helpen parkeren. Wij stomen je klaar middels een 3-daagse opleiding, zodat jij straks flexibel en vakkundig te werk kan gaan!

Enkele voordelen voor jou om bij ons aan de slag te gaan.

null

Flexibiliteit

Via onze smartphone-app kan je gemakkelijk zelf je beschikbaarheid doorgeven. Zo houd jij de regie over je rooster en bepaal je lekker zelf waar en wanneer je wil werken! Flexibel en overzichtelijk!
null

Intern opgeleid

Wij bieden jou een interne drie-daagse opleiding tot bevoegd verkeersregelaar aan. Haal je deze? Dan krijg je van ons ook meteen erna een VCA opleiding. Wij begeleiden je intern tijdens onze opleidingen en stomen je klaar om je beroep straks vakkundig uit te kunnen voeren. Meer informatie over onze opleidingen en doorgroeimogelijkheden? Bel ons, we staan je graag te woord!
null

Vervoer geregeld

Heb je geen eigen vervoer, omdat je bijvoorbeeld nog bezig bent met je rijbewijs? Of heb je je rijbewijs wel, maar nog geen auto? Geen probleem! Wij zorgen dat je wordt opgehaald of je krijgt van ons een auto van de zaak mee!
null

Vaste uren

Heb jij behoefte aan een vast aantal uren werk in de week, en wil je deze invulling zoveel mogelijk zelf bepalen? Dat kan uiteraard! Neem contact met ons op, we staan je graag te woord om je hier meer over te vertellen.
Ik vind het zeer leuk om verkeersregelaar te zijn. Het is namelijk afwisselend werk. Ook kan ik makkelijk mijn werktijden zelf inplannen. Zo werk ik de ene maand meer dan de andere maand. Dit zorgt ervoor dat ik mijn dagelijkse activiteiten kan blijven doen. Erg fijn dat ik zonder ervaring kon werken. Intern heb ik namelijk een driedaagse cursus gekregen.– Erik Verkeersregelaar
Ik vind het zeer leuk om verkeersregelaar te zijn. Het is namelijk afwisselend werk. Ook kan ik makkelijk mijn werktijden zelf inplannen. Zo werk ik de ene maand meer dan de andere maand. Dit zorgt ervoor dat ik mijn dagelijkse activiteiten kan blijven doen. Erg fijn dat ik zonder ervaring kon werken. Intern heb ik namelijk een driedaagse cursus gekregen.– Erik Verkeersregelaar

Hoe ziet je werkdag als verkeersregelaar eruit?

Elke dag is anders in je beroep als verkeersregelaar. Vooraf krijg je je instructies en exacte werklocatie, waar je je tenslotte zelf beschikbaar voor hebt gesteld. Tevens zorgen we ervoor dat vervoer naar je opdracht geregeld wordt!

Bij aankomst op locatie, wordt je opgevangen door onze projectcoördinator of een aanspreekpunt (vanuit ons of een opdrachtgever). Tijdens een bak koffie, krijg je meteen alle relevante instructies nader toegelicht, zodat jij het werk vakkundig kunt uitvoeren. Samen met je collega’s zorg je voor een veilige invulling van de opdracht.

Met jouw vakkundigheid zorg je voor een soepel en veilige invulling van de opdracht. Na afloop meld je jezelf af bij de uitvoerder of coördinator en vul je jouw diensttijd in via onze app. Vervolgens wordt je thuisgebracht of rijd je naar huis en ben je weer een werkervaring rijker!

Voldoe jij aan het profiel van een verkeersregelaar?

Flexibele instelling

Tijdens een klus kan het zo zijn dat de werkzaamheden uitlopen (of  is het werk eerder klaar). Als verkeersregelaar ben je flexibel genoeg om ook bij eventuele uitloop gewoon je opdracht af te maken. Uiteraard krijg je dit gewoon doorbetaald!

Overzicht behouden

Het werk als verkeersregelaar kan intensief zijn wanneer er veelvuldige verkeersstromen aan te pas komen. Het is dan taak aan jou als verkeersregelaar om samen met je collega’s het overzicht te behouden en hier middels goede communicatie onderling ervoor te zorgen dat er een veilige doorstroom plaatsvindt.  Tijdens onze training zorgen we ervoor dat je dit onder de knie krijgt!

Samenwerken

Je werkt vaak met mensen die werken aan of op de weg, samen met je collega’s. Hierbij is samenwerken van optimaal belang. Goed communiceren, inzicht met en voor je collega’s en de juiste handelingen gezamenlijk tijdig uitvoeren; samenwerken is een must en tegelijkertijd ook heel fijn. Je collega’s zijn er voor jou, jij bent er ook voor hen.

Start jij binnenkort bij ons?

Bekijk hieronder de sollicitatieprocedure.

1. Laat je interesse weten!

Leuk dat je solliciteert! Laat ons via een mail, chatbericht, terugbelverzoek of telefonisch weten dat je interesse hebt. Wij nemen dan graag de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

2. Telefonisch interview

Nadat je je interesse kenbaar hebt gemaakt, nemen wij contact met je op voor een telefonisch interview. In dit gesprek bespreken we jouw interesses en overige vragen.

3. Kom op gesprek

Nadat het telefonische interview succesvol is verlopen, nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor in de regio Rotterdam of Amsterdam. Tijdens dit persoonlijk gesprek maken we graag kennis met jou en stellen we onszelf nog even voor. Ook nemen we hier uitgebreid de tijd om jou te leren kennen, en nemen we je nog een keer mee in het gehele proces tot bevoegd verkeersregelaar.

4. Klaar om te beginnen

Doorloop jij alle stappen met succes? Dan krijg jij een arbeidscontract van ons! Ben je nog geen verkeersregelaar? Dan volg je eerst onze drie-daagse opleiding tot verkeersregelaar. Na afronding hiervan, kan je na een gezellige kennismaking met ons team meteen beginnen met werken!

Heb je vragen over deze vacature?