Verkeersregelaar nodig?

Verkeersregelaar nodig?

Wij zorgen voor een optimale verkeersdoorstroming.

  • Onze verkeersregelaars zijn ervaren en landelijk bevoegd
  • Volledig gecertificeerd conform de hoogste vereisten
  • 24 uur per dag inzetbaar

Onze verkeersregelaars zorgen voor
een veilige verkeersdoorstroming.

Een verkeersregelaar dient over de capaciteiten te beschikken om tijdens verkeersdrukte goed inzicht te behouden en complexe situaties te herkennen, zodat hier tijdig op geanticipeerd kan worden. Hierbij is goede communicatie, inzicht, efficiëntie en veiligheid een belangrijk onderdeel.

Onze verkeersregelaars zijn hierop getraind, zodat weggebruikers in een zo optimale vorm zijn of haar reisdoel kan voortzetten, zonder dat eventuele werkzaamheden hier last van ondervindt. Elk project is maatwerk bij ons.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Waarom onze helden inschakelen?

null

Altijd inzetbaar met ervaren verkeersregelaars

Bij een wegafzetting of evenement wordt het al snel chaotisch op de weg. Met onze verkeersregelaars ben je ervan verzekerd dat er een veilige situatie ontstaat rondom het project.

null

Veilige
verkeersdoorstroming

Bij een wegafzetting of evenement wordt het al snel chaotisch op de weg. Met onze verkeersregelaars ben je ervan verzekerd dat er een veilige situatie ontstaat rondom het project.

null

24/7 bereikbaar en landelijk inzetbaar

Onze verkeersregelaars zijn 24 uur dag inzetbaar. Ook in de avond is het belangrijk om te zorgen voor een veilige verkeersdoorstroming.

Schakel ons in tijdens werkzaamheden.

In Nederland wordt er veelvuldig gewerkt aan of op de weg. Bijvoorbeeld het aanleggen van nieuwe asfaltgrond of het onderhoud van verkeerslichten. Onze verkeersregelaars worden dagelijks ingezet om hier ondersteuning bij te bieden, zodat wegwerkzaamheden zo veilig mogelijk uitgevoerd kunnen worden.

24/7 inzetbaar voor
calamiteiten.

Er kan zich plotseling een calamiteit voordoen. Zo kunnen verkeerslichten uitvallen, vinden er (auto)ongelukken plaat of zijn er overige situaties die plotseling doen ontstaan, waarbij directe ondersteuning van een verkeersregelaar noodzakelijk is. Dan is het belangrijk dat er snel en effectief wordt gehandeld. Onze verkeersregelaars worden hier regelmatig voor ingeschakeld. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar, uiteraard ook in het weekend.

Kwaliteitswaarborging.

Wij zijn een volledig gecertificeerd bedrijf. Zo bent u ervan verzekerd dat wij veilig en vertrouwd, conform de hoogste vereisten, onze werkzaamheden uitvoeren. Tevens beschikken onze verkeersregelaars over een landelijk erkende aanstellingspas, VCA – en BRL certificaat. Ook hebben wij de beschikking tot verkeersregelaars die bevoegd zijn om te werken langs het spoor.

Wij beschikken over de volgende certificaten:

  • ISO 9001
  • NEN-4400
  • VCA

Maatschappelijk betrokken middels SROI.

Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij. Zo hebben wij verschillende samenwerkingen met gemeentes en instanties waar we deelnemen door mee te helpen aan reïntegratieprocessen. Hierbij bieden wij bijvoorbeeld een kans aan om onze opleiding tot bevoegd verkeersregelaar te volgen, waarna we bij het succesvol behalen hiervan een baangarantie afgeven. Jongeleen kan desgewenst ook bijdragen aan SROI projecten, wat steeds een belangrijkere rol krijgt binnen de branche.

Verkeersregelaars nodig voor jouw project?